Certificering

In onze bedrijfsvoering, van verpakkingsontwikkeling tot verpakkingstests, hanteren wij een kwaliteitsaanpak gedurende alle fasen van het productieproces om te voldoen aan de eisen van de ISO certificeringen 9001 en 14001. Sinds 1992 is Topa gecertificeerd voor ISO 9001

ISO 9001: Voortdurende verbetering

ISO 9001:2015 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsnormen. Deze norm omvat een aantal voorschriften en stelt de klant centraal. In dit kader streven wij het klantproces voortdurend te verbeteren. Hierbij worden de behoeften van onze klanten onderzocht, de tevredenheid geƫvalueerd en waar mogelijk de eigen prestaties verbeterd.

Download hier het certificaat

ISO 14001: Aandacht voor het milieu

Op een systematische wijze worden de milieu-aspecten geĆÆdentificeerd, beheerst en waar mogelijk verminderd. U kunt erop vertrouwen dat wij continue op zoek zijn naar mogelijkheden om de belasting op het milieu te verminderen en alleen samenwerken met leveranciers die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Download hier het certificaat

ISTA: Certified laboratory

Dit houdt in dat onze test- en innovatiecentrum werkt volgens internationaal geaccepteerde methoden en dat er volgens ISTA standaarden wordt getest.

Download hier het certificaat

Contact

Neem voor vragen contact met ons op.
Mail ons
Laat ons u bellen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram