Black Friday: Topa helpt om sneller te verpakken

Black Friday staat weer voor de deur. Als u daarop inspeelt met mooie aanbiedingen, regent het bestellingen. Een goede zaak. Want uw omzet krijgt een boost. Maar hoe krijgt u alles goed en op tijd verpakt? Topa helpt u om sneller te verpakken. Met producten als de Speedbox, Fiber Film en brievenbusdozen.

Sneller verpakken met onze Speedboxen

Als tijd geld is, is de Speedbox wel heel voordelig. Met de standaard Speedbox gaat opzetten, inpakken en sluiten al 2 keer zo snel als met een gewone vouwdoos. Met de Speedbox Plus gaat inpakken zelfs 3 keer zo snel. De Speedbox Duo heeft een klep met dubbele zelfklevende sluiting en tearstrip en is dus ook ideaal voor retourzendingen. En de Speedbox Lite is lichter in gewicht en prijs en geschikt voor lichtere en niet breekbare producten. De Speedbox is er in ruim 60 verschillende formaten, zodat er altijd een formaat is dat perfect past bij uw product.

Sneller verpakken en minder wikkelfolie gebruiken met Fiber Film

Fiber Film is sterker, dunner en elastischer en zorgt voor minder wikkelingen, meer palletstabiliteit en 50% minder plastic afval. In combinatie met de lichte en ergonomisch vormgegeven Fiber Wrapper verlaagt u het ziekteverzuim en verpakt u veel sneller en voordeliger.

Sneller verpakken en sneller bezorgen met onze brievenbusdozen

Wilt u snel en zonder bezorgproblemen compacte en kleine producten versturen, dan zijn onze lichtgewicht brievenbusdozen ideaal. Ze zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Alle afmetingen vallen binnen het maximale standaard brievenbusformaat, zodat ze in iedere brievenbus passen.

Speciale Black Friday korting op Fiber Film

Fiber Film is sowieso al voordelig omdat u er veel minder van nodig heeft. Tijdelijk profiteert u ook van onze Black Friday package deal: een Fiber Wrapper plus 6 rollen Fiber Film voor slechts € 99,- exclusief BTW.

Met de groeten van de verpakkingsspecialist
Je verpakt het met Topa

*Onze Black Friday acties lopen tot Black Friday en gelden alleen online.

Topa

28 oktober 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram