Ons verhaal

Topa heeft een compleet assortiment van verpakkingen, voor alle mogelijke verpakkingsvragen. Daarnaast ontwikkelen en testen wij innovatief maatwerk voor bijzondere producten en doeleinden. Hierbij werken onze specialisten nauw samen met opdrachtgevers. Vaak zijn dat intensieve trajecten, waarin een kritische blik en vindingrijkheid minstens zo belangrijk zijn als kennis van betrouwbare verpakkingen. Zo werken wij al sinds 1922 met succes aan uitdagingen op het gebied van verpakken. Met ervaren, betrokken medewerkers die snel schakelen en snappen wanneer zij net die stap extra moeten zetten.

Ons verhaal

Want Topa gaat verder dan verpakkingen. Verpakken is ondernemen, weten wij uit ervaring. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun producten tijdens het transport optimaal worden beschermd, onder alle omstandigheden. Dat is cruciaal voor hun continuïteit en winstgevendheid. Een verpakking moet bovendien tegen de goede prijs worden ingekocht en zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom zetten wij ons in voor gedegen en verantwoord verpakken, vanuit een helicopterview over de gehele logistieke keten. Voor kennisontwikkeling en innovaties, inclusief uitvoerige simulatietests. Voor procesoptimalisering, kostenbesparing en milieuwinst. Dit komt allemaal samen in de zekerheid waar Topa voor staat; het is de service aan al onze klanten.

Topa. Doordacht verpakt.

ISO Certificering

In onze bedrijfsvoering, van verpakkingsontwikkeling tot verpakkingstests, hanteren wij een kwaliteitsaanpak bij alle fasen van het productieproces om te voldoen aan de eisen van de ISO certificeringen 9001 en 14001. Sinds 1992 is Topa gecertificeerd voor ISO 9001. Op verzoek worden de certificaten beschikbaar gesteld.

Kernwaarden

  • Betrokken: wij zijn een meedenkende partner die gaat voor de beste oplossing.
  • Samenwerking: wij focussen op partnerships.
  • Vindingrijk: wij worden altijd uitgedaagd en hebben een positieve kijk op mogelijkheden.
  • Betrouwbaar: wij gaan voor het resultaat.
  • Deskundig: wij delen kennis met onze medewerkers en klanten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram