Wie zijn wij

Wij ontwerpen, produceren en leveren verpakkingen op basis van duurzaam verpakkingsmateriaal voor het verpakken, promoten en beschermen van de producten van onze klanten. Onze productfolder geeft u een idee van al de mogelijkheden bij Topa.

Topa levert verpakkingen voor o.a. de industrie, e-commerce, logistiek & fulfilment, food, retail en telecom. Onze producten komen tegemoet aan vele marktsectoren, met inbegrip van levensmiddelenfabrikanten, consumptiegoederen en industriƫle producten. Hiermee willen wij onze klanten helpen succesvoller te zijn in hun markten en de zorgen weg te nemen bij het ontwikkelen van verpakkingen. Bekijk hier de sectoren die wij bedienen.

Certificering

In onze bedrijfsvoering, van verpakkingsontwikkeling tot verpakkingstests, hanteren wij een kwaliteitsaanpak gedurende alle fasen van het productieproces om te voldoen aan de eisen van de ISO certificeringen 9001 en 14001. Sinds 1992 is Topa gecertificeerd voor ISO 9001. Bekijk hier onze certificaten.

Duurzame verpakkingen

Bij het ontwerp van verpakkingen speelt de impact op het milieu een belangrijke rol. Hierbij houden wij rekening met de hoeveelheid gebruikte verpakking en proberen wij deze te minimaliseren terwijl de prestaties in de hele transportketen geoptimaliseerd wordt. Daardoor kunnen wij en onze klanten het grondstoffenverbruik verminderen, minder vrachtwagens laten rijden, transport- en productschade voorkomen.

Topa Groep

Topa Verpakking is voortgekomen uit TOuw en PApier vanaf de oprichting in 1922 en is onderdeel van de Topa Groep. De Topa Groep bestaat uit de volgende business units:

Topa Verpakking
Topa Packaging
Topa Instituut
Topa Thermal Packaging

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram