Certificering

Gedurende alle fasen van het productieproces voldoen we aan de ISO certificeringen

In onze bedrijfsvoering, van verpakkingsontwikkeling tot verpakkingstests, staat onze kwaliteitsaanpak voorop.

ISO 9001 NCI Gecertificeerd

Bij het ISO 9001 certificaat staat de klant centraal

Sinds 1992 is Topa ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 staat voor voortdurende verbetering. ISO 9001:2015 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsnormen. Daarbij streven wij ernaar het klantproces voortdurend te verbeteren. Dat doen wij door de behoeften en wensen van onze klanten te onderzoeken, de tevredenheid te evalueren en waar mogelijk onze eigen prestaties te verbeteren.

Download hier het certificaat

ISO 14001 NCI Gecertificeerd

Bij het ISO 14001 staat het milieu centraal

Daarnaast is Topa ISO 14001 gecertificeerd. Daarbij draait het om aandacht voor het milieu. Wij zijn constant op zoek naar mogelijkheden om de belasting op het milieu te verminderen. Daarbij werken wij alleen samen met leveranciers die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Download hier het certificaat

ISTA Certified laboratory

Ons test- en onderzoekscentrum Topa Institute is ISTA gecertificeerd

Als verpakkingsspecialist beschikken we over ons eigen test-, onderzoeks- en innovatiecentrum. Daar werken we met de nieuwste materialen op het gebied van duurzaamheid en milieu en ontwikkelen en testen we (transport)verpakkingen. Dat we een ISTA certified Laboratory zijn houdt in dat Topa Institute werkt volgens internationaal geaccepteerde methoden en dat er volgens ISTA standaarden wordt getest.

Download hier het certificaat

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram