Procesoptimalisatie

Onze verpakkingsspecialisten ondersteunen u bij het stroomlijnen van uw verpakkingsproces, zodat dit, daar waar mogelijk, eenvoudiger en rendabeler kan worden gemaakt. Hierbij kijken wij niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar uw gewenste situatie op het gebied van de verwerking, opslag, transport en handling van uw goederen.

Er kunnen wellicht kostenvoordelen worden verkregen door huidige processen te optimaliseren, maar ook door het verbeteren van de efficiëntie van de logistiek, het verhogen van de verwerkingsproductiviteit en het verbeteren van het transportgebruik. Het doel is om zo de ‘total cost of ownership’ te verminderen.

De voordelen:

  • verhoog uw productiviteit
  • verlaag uw kosten
  • advies van onze specialisten

Een tijdswinst van 30 seconden in het verzendklaar maken van een pakket, betekent voor een klant die 100 pakketten per dag verzendt, een tijdswinst van maar liefst 50 minuten per dag. Mijn collega's en ikzelf brengen dagelijks advies uit op het gebied van procesoptimalisatie, waarvoor wij uiteraard de beste oplossing kunnen bieden.

- Erik, Verpakkingsspecialist

Contact

Neem voor vragen contact met ons op.
Mail ons
Laat ons u bellen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram