Ladingzekerheid

In 20% tot 25% van ongevallen met vrachtauto’s blijkt er een verband te zijn met ontoereikende ladingzekering. Bovendien verandert en verstrengt de wetgeving omtrent ladingzekerheid. Zo is de aansprakelijkheid bij schade van de vervoerder naar zowel de vervoerder als de opdrachtgever (de verlader) verschoven en kunnen er hogere boetes worden opgelegd.

Samen met u simuleren wij de gehele transportweg en brengen wij in kaart met welke transportomstandigheden uw product in aanraking komt. Hierdoor worden eventuele risico’s inzichtelijk, zodat wij samen de juiste maatregelen kunnen nemen om uw lading te zekeren.

Ladingzekerheid is een druk besproken thema. Samen met onze engineers van Topa Institute hebben wij hier een specialiteit van gemaakt. Wij geven trainingen, simuleren transport in ons testcentrum en hebben geïnvesteerd in de laatste nieuwe testfaciliteiten.

Arjan, Specialist Ladingzekerheid

De voordelen:

  • verlaag het risico op schade en retouren tot een minimum
  • erkende testomgeving voor transportsimulatie
  • kantel- en versnellingstests

Contact

Neem voor vragen contact met ons op.
Mail ons
Laat ons u bellen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram