Bezoek Topa in mei op Food Tech en Empack!

Ontdek de toekomst van verpakkingsontwikkelingen op Food Tech Event!

Op zoek naar geavanceerde verpakkingsoplossingen en testmethoden? Food Tech Event biedt een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, innovaties en technologische vooruitgang in de voedselproductie- en verwerkingsindustrie. Voor de eerste keer is Topa ook van de partij, met haar ‘5 stappen naar minder’! Op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, duurzame materialen en innovatieve producten en diensten zullen tentoongesteld worden.

Voedselproducenten en -verwerkers zetten zich onvermoeibaar in om ons voedsel continu te verbeteren: het moet niet alleen lekkerder, gezonder en verser zijn, maar ook langer houdbaar blijven. Tegelijkertijd groeit de vraag naar continue beschikbaarheid en meer gemak, waardoor snellere, efficiëntere en duurzamere processen met minimale verspilling essentieel zijn. Technologische innovatie speelt hierbij een cruciale rol, met behoefte aan steeds slimmere machines, kwaliteitsborging, voedselveiligheid, hygiëne en procesoptimalisatie. En laat het net dat laatste zijn waar Topa veel know-how van heeft.

Food24 Banner 600x200 Eng

Stap op 15 en 16 mei binnen op standnummer 105 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, en laat je verrassen door een overvloed aan innovatieve productverpakkingen, uitgevoerd door onze productspecialisten. Leer hier ook hoe onze ‘5 stappen naar minder’ je productieproces kunnen optimaliseren en je ecologische voetafdruk kunnen verlagen.

Wacht niet langer en registreer je vandaag nog voor het Food Tech Event.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten! Tot ziens op het Food Tech Event!


Ontdek de toekomst van verpakkingen en logistiek op Empack Namen!

Empack Namen staat dit jaar weer voor de deur en belooft een boeiende en inspirerende ervaring te worden voor mensen die op zoek zijn naar verpakkingsoplossingen en hulp nodig hebben bij hun verpakkingsproces. Topa is er ook weer exposant en brengt haar ‘5 stappen naar minder’ mee! Op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, duurzame materialen en innovatieve producten en diensten. Op Empack Namen gaat Topa niets uit de weg.

A2cb6d2e 15c2 1281 3a05 Fa72a968254c

Dit jaar richten we ons met onze ‘5 stappen naar minder’ op het verbeteren van efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid. Hiervoor zullen we onze nieuwste ontwikkelingen en oplossingen presenteren en demonstreren, die jouw verpakkingsproces naar een hoger niveau tillen.

Mis de kans niet om ons op 30 mei te ontmoeten op Empack Namen. Namur Expo is dan weer voor één dag het kloppend hart van de Franstalige verpakkingsindustrie in België. Registreer je vandaag nog!

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten! Tot ziens op het Empack Namen!

Topa

26 april 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram