Ontdek de toekomst van sluiten: Gratis ZeroTape® demonstratie door verpakkingsspecialisten van Topa

ZeroTape® – Een vernieuwend dispensersysteem dat zorgt voor ontlasting in de wereld van verpakken.

Topa lanceerde recent een nieuwe ZeroTape® campagne. Heb je deze gemist? Geen zorgen, onze verpakkingsspecialisten komen graag bij je langs, met een gratis dispenser, om je de voordelen zelf te doen ervaren. Deze demonstraties bieden niet alleen de mogelijkheid om het product in actie te zien, maar ook om de impact ervan op jouw verpakkingsproces en bij jouw medewerkers te ervaren.

Als organisatie proberen wij telkens op zoek te gaan naar nieuwe producten die het inpakproces voor jouw werknemers makkelijker maakt. ZeroTape® is een mooi voorbeeld van zo’n product. Als je gedurende de dag veelvuldig repeterende handelingen moet uitvoeren, dan is iedere vorm van ontlasting welkom. En dat doet ZeroTape®, op verschillende vlakken.


ZeroTape® staat centraal in deze campagne vanwege zijn innovatieve kenmerken en aanzienlijke voordelen:

Grafik Vergleich Zero Standardabroller

Minder belasting: ZeroTape® is ontworpen met de gezondheid van jouw medewerkers in gedachten. Dit resulteert niet alleen in meer gemak voor uw personeel, maar ook in een vermindering van het risico op uitval voor jou als werkgever. Met zijn speciale ergonomische dispenser vermindert ZeroTape® de belasting op spieren in de pols, arm en schouder aanzienlijk, waardoor pijnlijke polsen tot het verleden behoren.

Duurzaamheid: Als CO2-neutraal geproduceerd product minimaliseert ZeroTape® de milieu-impact van jouw verpakkingsactiviteiten. Met minder afval en een circulair productieproces draagt ZeroTape® bij aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Efficiëntie: Door zijn speciale kleine kern biedt ZeroTape® tot wel drie keer langere rollen, waardoor rolwissels worden verminderd en de productiviteit wordt verhoogd. Bovendien rolt ZeroTape® soepel af, wat resulteert in een vlotter verpakkingsproces.

De gratis demonstraties van Topa bieden jou de kans om deze voordelen uit eerste hand te ervaren. Onze competente verpakkingsspecialisten zullen je begeleiden bij het gebruik van de ZeroTape® dispenser en je laten zien hoe deze jouw verpakkingsproces kan optimaliseren.

Of je nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar verbeteringen in het verpakkingsproces of een grote organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, ZeroTape® biedt oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Wil je de toekomst van verpakken ontdekken en profiteren van de voordelen van ZeroTape®?

Topa

26 april 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram