Topa staat met haar state-of-the-art instituut zowel op Log!Ville als op Multimodaal Transport!

Ontdek de toekomst van transport en logistiek op Multimodaal Transport Expo

Op 14 maart komt de transport- en logistieke wereld samen in Breda voor Multimodaal Transport Expo. Dit is dé plek waar kennis en ontmoeten naadloos in elkaar overlopen, met ruim 70 exposanten en vijf podia die een inhoudelijk programma bieden. Van binnenvaart tot luchtvracht, alle modaliteiten komen aan bod op dit dynamische evenement.

Ons Topa Institute is dit jaar ook van de partij als één van de exposanten en zal er demonstraties en deskundig advies geven in het thema: Optimaliseren van het beschikbare volume tijdens transport.

Partner Banners Multimodaal 2024

Bij Topa staat de optimalisatie van verpakkings- en logistieke processen centraal. Ons in-house Topa Institute speelt een cruciale rol in het ondersteunen van onze klanten bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van hun transport. Wij bootsen transportsituaties na en brengen in kaart met welke transportomstandigheden de verpakking in aanraking komt.

Het dit jaar 40-jarige Topa testcentrum is uitgerust met de modernste technologieën voor verpakkings- en transportsimulatie die voldoet aan de strengste eisen. Onderweg kunnen trillingen, schokken, stoten, drukbelastingen, schommelingen in temperatuur of veranderingen in luchtvochtigheid aanzienlijke invloed hebben op de lading. Binnen ons Topa Institute voeren we mechanische tests uit om deze omstandigheden nauwkeurig te analyseren. Dit stelt ons in staat potentiële risico’s te identificeren, waardoor we samen met onze klanten gepaste maatregelen kunnen nemen.

Palletstabilisatie en verpakkingsoptimalisatie behoren tot onze essentiële aandachtsgebieden om schade te minimaliseren, zodat uw product onbeschadigd haar bestemming bereikt.

Overwrap Pic For Website News 768x768 1

Workshop ‘Optimaliseren van het beschikbare volume tijdens transport’

Tijdens deze beurs zal Maarten Kleverlaan, onze Technical Solution Manager, een boeiende workshop leiden over het ‘Optimaliseren van het beschikbare volume tijdens transport’, waarbij onze Connex OVERWRAP (thermische isolatiecontainer) en ULD Optimiser (kartonnen vliegtuigplaat) uitvoerig besproken zullen worden.

Mis deze kans niet om de toekomst van transport en logistiek te ontdekken! Registreer nu om onze stand te bezoeken en te profiteren van onze expertise in het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van uw transportprocessen. We zien je graag op 14 maart in Breda!


Ontdek de toekomst van transport en logistiek op Log!Ville

Zij Aanzicht Perspectiefjpg

Vanaf 5 februari tot en met 28 maart nodigt Topa je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring bij Logi!Ville. Het Experience Centre dompelt bedrijven onder in de logistiek van de toekomst met visualisatie, maatwerk en digital storytelling. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor de gloednieuwe thematour ‘Innovative packaging solutions: Reduce – Reuse – Rethink’. Via de verschillende standjes nemen de innovatieambassadeurs je mee naar een toekomst die razendsnel verandert en laten je kennismaken met innovatieve technologieën op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, automatisering en circulariteit.

Ook Topa heeft er een standje met verschillende producten en ontwikkelingen. Zo staan we er met ons ZeroTape dispensersystseem, onze Fiber Film en Fiber Wrapper, ULD Optimiser (kartonnen vliegtuigplaat) en Connex OVERWRAP (thermische isolatiecontainer). Allemaal innovaties waar wij volledig achter staan en die voor zich spreken.

Uld Optimiser 1

Net zoals op Multimodaal Transport Expo zal onze collega, Maarten Kleverlaan, op het slotevent van Log!Ville als ‘key note speaker’ optreden en dezelfde presentatie geven over het ‘Optimaliseren van het beschikbare volume tijdens transport.’ Hierin zal hij ook onze twee innovatieve cases, ULD Optimiser en Connex OVERWRAP bespreken.

Ontdek de toekomst van verpakkingen en technologieën tijdens deze nieuwe themarondleiding. Je komt meer te weten over herbruikbare verpakkingen voor industrie en consumenten, slimme toepassingen voor optimalisatie van lading in voertuigen en verpakkingsassortimenten in Log!Ville. Boek een bezoek en dompel jezelf onder in de logistiek van vandaag en morgen. We zien je graag tijdens deze periode in Niel!

Wilt u meer weten over onze beursdeelnames? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via telefoon: +31 252 245 200 of mail naar: info@topa.nl.

Topa

9 februari 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram