Topa staat op Webwinkel Vakdagen in Utrecht!

Verbeter jouw e-commerce verpakking met Topa

Kom zeker langs op de webwinkel Vakdagen in Utrecht en aanschouw de talrijke demonstraties die u kunnen inspireren om uw verpakkingsmateriaal te upgraden!

Wij verwelkomen u graag op stand 320 

Op 23 en 24 januari 2024 is het zover. Dan vinden de Webwinkel Vakdagen plaats op de Utrechtse Jaarbeurs. Topa helpt en inspireert u graag om uw e-commerce producten beter te verpakken. Met minder ruimte, minder kosten, minder afval en minder tijd. Dat doen we door sommige producten in de schijnwerpers te zetten en leerrijke product demonstraties op het gebied van verpakken, beschermen, sluiten en verzenden te geven. Wij hopen van harte op uw komst. Graag tot ziens op onze Topa stand 320.

Beeld Topa Update December 800x450 Speedbox

Laat u inspireren door onze talrijke demo’s

Op de beurs laten we u onder andere zien hoe de Speedbox en e-commerce verzendzak u inpakt met hun snelheid. Onze verpakkingsspecialisten pakken ook graag uit met andere producten die zich perfect lenen voor verzending, zoals Boekpak, Varifix, Smartpack, Brievenbusdoos, onze nieuwe recycled verzendzak en onze Amerikaanse vouwdoos.

Daarnaast demonstreren we ook onze nieuwe, slimme en ecologische producten op het gebied van verpakken, zoals de rPE Gripzakken, rPE Plastic zakken, rPE noppenfolie, Varibox en Wrap ’n Go.

Beeld Topa Update December 800x450 Zerotape

U kunt meemaken hoe een verpakking in een handomdraai 100% ergonomisch kan worden gesloten met onze ZeroTape en hoe onze nieuwe vershoudverpakking, RecyCold, werkt.

Kom dus zeker langs op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht en aanschouw de talrijke demonstraties die u kunnen inspireren om uw verpakkingsmateriaal te upgraden!

Nog niet geregistreerd voor Webwinkel Vakdagen in Utrecht?

Topa

4 december 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram