We gaan voor minder met RecyCold®

Topa gaat voor minder CO₂, minder afval en minder kosten met de recyclebare vershoudverpakkingen RecyCold® climaliner™ en RecyCold® cool pack.

  • Minder CO₂
  • Minder afval
  • Minder kosten

RecyCold® climaliner™: duurzame bescherming van temperatuurgevoelige artikelen tijdens het transport

Als uw voedingsmiddelen en dranken gekoeld moeten aankomen, heeft u een goede isolerende verpakking nodig. Dankzij de isolerende kracht van papier beschermt RecyCold® climaliner™ temperatuurgevoelige artikelen tijdens het transport.

RecyCold® climaliner™ zorgt voor minder afval 

RecyCold® climaliner™ bestaat voor meer dan 98,5% uit papier en is daarmee recyclebaar, hernieuwbaar en afbreekbaar.


RecyCold® climaliner™ leidt tot minder kosten 

Dun papieren verpakkingsmateriaal waarborgt een optimale benutting van de doosinhoud en flexibiliteit bij het gebruik van verschillende maten verpakkingen.

RecyCold® cool pack: de op water gebaseerde koelgel houdt producten koel tijdens ongeconditioneerd transport

RecyCold® cool packs zijn speciaal gemaakt voor producten die tijdens ongeconditioneerd transport gekoeld moeten worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten.  


Recycleerbare RecyCold® cool packs houden temperaturen constant laag

RecyCold® cool packs hebben een vriespunt van -2˚C en kunnen temperaturen constant houden tussen 2 en 8˚C en tussen -2 en -5˚C. Zowel het product als de inkt zijn geschikt voor indirect contact met levensmiddelen.

RecyCold® cool pack is duurzaam

Het papieren cool pack kan worden hergebruikt door consumenten of de inhoud kan worden weggegooid in de gootsteen, tuin of biobak. En na het weggooien van de inhoud kan het papieren zakje verwerkt worden in de reguliere recyclingstroom.

Wilt u meer weten over de vershoudverpakkingen RecyCold® climaliner™ of RecyCold® cool pack? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: +31 252 245 200 of mail ons via: info@topa.nl

Topa

19 juni 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram