Meezy en Topa lossen samen verpakkingspuzzel voor Puzzlr op

Meezy en Topa puzzelden samen aan een stevige, makkelijk te gebruiken en fraaie verpakking.

Meezy en Topa ontwikkelen Puzzlr

Marktplaatsbureau Meezy ontwikkelt ook innovatieve merken en producten die via e-commerce bedrijven verkocht worden. Zo is Puzzlr geboren, en daarbij ook de samenwerking tussen Meezy en Topa. Samen lossen zij de verpakkingspuzzel voor Puzzlr op.

Puzzlr is een houten onderleggerplaat en opbergsysteem, speciaal ontwikkeld om op te puzzelen en puzzels in op te bergen. Omdat het vrij groot van omvang is en volgens Pavlos Deloore en Tijl Steeman van Meezy een specifieke verpakking nodig had, klopten ze aan bij Topa.

We zochten een verpakking die stevig genoeg was om onze Puzzlr te beschermen tijdens het transport, een verpakking die makkelijk te gebruiken was door de mensen van ons fulfilment center, maar ook een verpakking die de aandacht trok en mooi oogde. Met deze voorwaarden zijn we naar Topa gegaan.

Pavlos

Met een verpakking op maat vallen alle puzzelstukjes in elkaar

Bij het benaderen van Topa kwam Pavlos in contact met verpakkingsexpert Marco Bakker.

Hij nam ons mee door heel het proces en dacht mee over de soort doos, het design, de stevigheid, enzovoort. Hij zocht voor ons de meest geschikte oplossing waar we heel trots op mogen zijn. We hebben ondertussen al meer dan 200 bestellingen gehad, en nog geen enkele klacht gekregen dat er iets stuk is gegaan tijdens het transport. Het eindresultaat is dus bijzonder geslaagd!

Pavlos

Topa ging in 2022 zijn 100ste levensjaar in. Het bedrijf beschikt daardoor al over meer dan een eeuw kennis en ervaring op het gebied van verpakkingen. Hiermee probeert Topa telkens zoveel mogelijk bedrijven te helpen met hun verpakkingsprobleem en een soort partnerschap aan te gaan.

De samenwerking met Topa was geweldig. Er werd heel goed gecommuniceerd, snel geschakeld en de afspraken werden nagekomen.

Pavlos

Heeft u of uw organisatie ook interesse in het laten maken van een bedrukte doos dat bij uw merk past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: +31 252 245 200 of via info@topa.nl.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram