De Speedbox doet zijn naam eer aan

“Ik kan u de Speedbox van harte aanraden. Want daarmee verpakt u 2 tot 3 keer zo snel als met een conventionele doos. De Speedbox levert u dus een enorme tijdsbesparing op. De Speedbox is leverbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen.”

De Speedbox zet je in recordtijd in elkaar

Producten verpakken gaat echt twee tot drie keer zo snel als bij een Amerikaanse vouwdoos. Je zet hem snel op, stopt je producten erin, vouwt hem dicht, sluit de doos met de zelfklevende sluiting en de Speedbox is klaar voor verzending. De Speedbox doet zijn naam alle eer aan, want dankzij de vlakke autolock-bodem is de Speedbox ook nog eens sterk aan de onderkant. Dit zorgt voor meer draagvermogen. Door de tearstrip is het openen van de doos voor de ontvanger ook nog eens super eenvoudig.

De standaard Speedbox en de Speedbox Lite zijn hardlopers

Er is echt een ‘run’ op de Speedbox. Het is een supersuccesvolle doos. De Speedbox is één van onze grootste groeiers. Maar dat geldt dan vooral voor de standaard en de ‘Lite’ versie. De Speedbox Lite is lichter en daardoor ook iets voordeliger in aanschaf. De Speedbox Lite is geschikt voor lichtere en niet breekbare producten, zoals bijvoorbeeld kleding.

Met de Speedbox Plus verpak je in tien tellen én voorkom je diefstal

De Speedbox Plus is een innovatie van Topa, waarmee je producten drie keer zo snel inpakt als met een Amerikaanse vouwdoos. Verpakken is daardoor nog maar een kwestie van zo’n 10 seconden. Dat komt door het unieke ontwerp. Na het vullen van de doos verwijder je de plakstrip en sluit je de doos in één handeling. Dat komt omdat de vier kleppen aan de bovenzijde met elkaar verbonden zijn. Deze superhandige sluiting voorkomt ook nog eens diefstal. 
Onze missie is om dit revolutionaire product extra onder de aandacht te brengen, zodat iedereen zijn producten supersnel kan verpakken.

De Speedbox Duo pakt heel voordelig voor je in én uit

De naam Speedbox Duo zegt het al: de doos heeft een klep met een dubbele zelfklevende sluiting en net als de andere Speedboxen natuurlijk ook een tearstrip. Daardoor kan de ontvanger de zending heel eenvoudig terugsturen. Dat is geen overbodige luxe. Want bij e-commerce bedrijven komt ongeveer de helft van de zendingen retour. Met de Speedbox Duo voorkom je dat ontvangers zelf aan de slag gaan met de retourzending. Doen ze dat niet goed, dan kan de inhoud verloren gaan. Gaan ze overdreven met tape en touw aan de slag, dan ben je heel veel tijd kwijt met uitpakken. Met de Speedbox Duo verleen je dus service naar je klant met retourgemak. En het levert je zelf tijdwinst op bij het inpakken, maar ook bij het uitpakken.

Speedboxen zijn ook nog eens heel duurzaam

Er is een enorme ‘drive’ om duurzaam met verpakkingsproducten om te gaan. Speedboxen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. Ze worden gerecycled via het inzamelingscircuit voor papier en karton. De Speedboxen zorgen dus voor minder milieubelasting en een groenere voetafdruk.

De Speedbox kun je makkelijk personaliseren

De Speedbox kun je eenvoudig laten bedrukken. Bijvoorbeeld met het logo en de slogan van jouw merk of bedrijf. Daarmee geef je jouw visitekaartje af. Zeker omdat de Speedbox staat voor in- en uitpakgemak. Klanten hebben een hele positieve uitpakervaring.

De Speedbox is gunstig geprijsd en kostbare tape is niet meer nodig

Speedboxen zijn iets duurder in aanschaf dan een Amerikaanse vouwdoos. Maar ze leveren je heel veel tijdwinst op. Bovendien komt er geen kostbare tape meer aan te pas, wat ook tijd en geld scheelt. Daarnaast staan ze voor inpakgemak … en dat is onbetaalbaar.

Een mooie aanvulling op het geautomatiseerde inpakproces

Veel bedrijven werken met dozensluitmachines of dozenvouwmachines. Dan zijn er altijd producten die qua maatvoering buiten het logistieke proces vallen. De Speedbox biedt ook hier uitkomst. In ‘no time’ heb je die producten dan verpakt.

Ideaal voor bedrijven die zelf de verzending hebben opgepakt

De Speedbox is alom bekend bij bedrijven die al veel ervaring hebben met het verpakken van hun producten en materialen. Het is een succesvol product dat breed gebruikt wordt in de markt en populair is bij e-commerce bedrijven.

Maar het is ook een ideale verpakking voor winkels en bedrijven die – soms door toedoen van corona – een webshop zijn begonnen en zelf de verzending hebben opgepakt. Met de Speedbox hebben ze dat in ieder geval snel voor elkaar.

Bent u benieuwd hoeveel tijd en geld de Speedbox u bespaart? Neem contact met ons op of kijk op topashop.nl/speedbox.

Met de groeten van de verpakkingsspecialist
Je verpakt het met Topa

Topa

31 oktober 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram