Een nieuwe, ergonomische manier van sluiten

De dagen van pijnlijke polsen zijn voorbij dankzij ZeroTape®

ZeroTape® is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern (38mm) die in combinatie met de speciale ergonomische dispenser gebruikt moet worden. Door de speciale kern kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten i.p.v. de gebruikelijke 66 meter. Dit zorgt in eerste instantie voor kleinere volumes, minder co2-uitstoot en minder opslagvolume en uiteindelijk ook minder afval. De innovatieve ZeroTape® dispenser zorgt voor een sterk verbeterde houding/beweging van vooral de pols. Een uitermate goede, ergonomische verbetering ten opzichte van gewone dispensers in de markt.

YouTube video

Alleen maar voordelen …

  • 100% ergonomisch sluiten met dispensers
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • 75% minder belasting op spieren in pols, arm en schouder
  • 25% minder spieractiviteit
  • minder rolwissels door bijna drie keer langere rollen
  • gemakkelijk en snel afrollen met geventileerd handvat
  • geruisloos
  • goedkoper dan pvc tape
  • minder afval, milieu bewust
  • rolt soepel af

Verander de wereld van verpakken

ZeroTape® – Een compleet nieuw dispensersysteem zorgt nu voor een revolutie in de wereld van verpakkingen.

Ontwikkeld door een getalenteerd team van design engineers, elk aspect van het verpakkingsproces werd tijdens de ontwikkeling geanalyseerd om te zien hoe het echt verbeterd kon worden.

Met het ergonomische ontwerp, geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en productiviteitsvoordelen, is ZeroTape® een uitstekend nieuw product dat bij elke verpakkingsafdeling in de smaak zal vallen!

De dagen van pijnlijke polsen zijn voorbij, dit dankzij ZeroTape®.

Universiteit van Siegen, Duitsland

In samenwerking met het ‘Department of Ergonomics‘ aan de universiteit van Siegen, werden de innovatieve voordelen van ZeroTape® wetenschappelijk onderzocht en bevestigd in vergelijking met de ergonomische eigenschappen van verschillende tapedispensers.

De studie toont een enorme verbetering aan met 75% minder belasting van gespannen spieren in de schouder en onderarm bij gebruik van ZeroTape®. De spieractiviteit neemt af tot wel 25%.

Daarom wordt ZeroTape® door wetenschappers aanbevolen vanuit ergonomisch oogpunt.

Ergonomics award

Als erkenning voor het noodzakelijke belang van ergonomie voor de medewerkers van verpakkingsbedrijven, ontving ZeroTape® de prestigieuze ECN-prijs voor uitmuntende productontwikkeling.

Het gerenommeerde ‘Ergonomics Competence Network‘ (ECN) heeft als doel het bevorderen van wetenschap, onderzoek en onderwijs in combinatie met de uitwisseling van kennis op het gebied van ergonomie en arbeidswetenschap.

Topa

11 december 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram