Grip®Taper: De ‘Go Anywhere’-oplossing

‘s Werelds meest draagbare plakbanddispenser

Papieren plakband is een uitstekende, milieuvriendelijke keuze voor het sluiten van kartonnen dozen. Het is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar en daardoor een groen alternatief voor standaard tapes. Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid is papieren plakband een ideaal sluitmateriaal onder alle weersomstandigheden. Of het nu regent of vriest, het geeft geen krimp.

Dit type plakband heeft water nodig om de zelfklevende laag te activeren, wat kan worden gedaan met behulp van diverse soorten plakbandmachines. Eén van deze machines is onze nieuwe, Grip®Taper. De meest veelzijdige watergeactiveerde plakbandmachine ter wereld.


Veelzijdige draagbare plakbanddispenser

De Grip®Taper onderscheidt zich als een automatische, draagbare plakband dispenser die speciaal is ontworpen voor het hanteren van gegomde papieren plakband. Bovendien snijdt en bevochtigt deze machine precies wat u nodig heeft, waardoor u materiaal bespaart. De taper is bijzonder licht, met een gewicht van slechts 2,2 kg en is daardoor ideaal voor gebruik op verschillende locaties binnen een magazijn.

Ondanks zijn mobiliteit en compacte formaat, biedt de taper dezelfde efficiëntie als traditionele desktopmachines en neemt hij aanzienlijk minder ruimte in beslag. Grip®Taper is dus overal inzetbaar en kan overal mee naartoe genomen worden.

A91kde9pn 14mhb5f Sw4

Voordelen van de Grip®Taper even op een rijtje:

  • Watergeactiveerde plakbanddispenser
  • de ‘overal naartoe’-oplossing
  • draagbaar en oplaadbaar
  • eenvoudig en snel rolwisselsysteem
  • snel bij te vullen waterreservoir
  • instelbare snijlengtes
  • instelbare doorvoersnelheid

Wilt u meer weten over de Grip®Taper?
Aarzel dan niet en neem contact op met met ons. Bel via +31 252 245 200 of mail naar info@topa.nl.

Topa

4 december 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram