Nieuw: bredere ZeroTape® voor grotere dozen

“Onze ZeroTape® familie werd sinds april aangevuld met een nieuwe dispenser en tape. Buiten de ZeroTape® Classic en First dispenser van 48mm en tape van 150 meter, heb ik voor u nu ook de 72mm brede dispenser en 100 meter lange tape om grotere dozen moeiteloos te sluiten.”

Minder blessures

Het ZeroTape® dispensersysteem voorkomt pols-, arm- en schouderklachten

ZeroTape® zorgt in combinatie met de speciale ergonomische dispenser voor een sterk verbeterde houding en beweging van vooral de pols. Dat leidt tot maar liefst 75% minder belasting van de pols, arm en schouder en 25% minder spieractiviteit. Het gevolg is niet alleen inpakgemak, maar het voorkomt ook blessures en ziekteverzuim.

Minder rolwissels

Minder rolwissels door anderhalf keer zo lange rollen

ZeroTape® is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern van slechts 38mm. Op de standaard ZeroTape® rollen, kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten in plaats van de gebruikelijke 66 meter. Bij de nieuwe, bredere rollen van 72mm, zit er 100 meter tape op een rol. Op de ergonomische ZeroTape® dispenser zit dus ruim twee keer zoveel tape. Dat betekent niet alleen meer dan een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte en afval.

Minder CO₂

ZeroTape® wordt CO₂ neutraal geproduceerd

Met ZeroTape® verduurzaamt u uw verpakkingsproces. Want de speciale kleine kernen van 38mm zijn herbruikbaar en ZeroTape® wordt klimaatneutraal geproduceerd.

“Wilt u meer weten over de nieuwe 72mm brede ZeroTape® en het innovatieve ZeroTape® dispensersysteem? Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: +31 252 245 200 of stuur een mail naar info@topa.nl.

Topa

19 juni 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram