Onze duurzame rPET-Tape® bestaat voor meer dan 85% uit gebruikte PET flessen

Nieuw in ons assortiment: rPET-Tape®. Deze Tape is voor meer dan 85% gemaakt van gerecyclede PET flessen. Met rPET-Tape® verduurzaamt u het verpakkingsproces. De tape is makkelijk en snel af te rollen.

rPET-Tape® is gePETenteerd, pardon, gepatenteerd

rPET-Tape® is uniek door een combinatie van factoren. De tape bestaat niet alleen altijd voor minimaal 85% uit gerecyclede PET flessen, maar ook de kwaliteit, de dikte en de lijmlaag van de folie is uniek. rPET-Tape® is dan ook gepatenteerd.

rPET-Tape® zorgt voor 40% minder afval

Bijzonder aan rPET-Tape® is ook dat de folie slechts 19 micron dik is en daarmee veel dunner dan de standaard dikte van 32 micron. Dat betekent een materiaalbesparing tot wel 40%, dus ook 40% minder afval in de markt.

De helft minder rolwissels door twee keer zo lange rollen

Omdat rPET-Tape® zo dun is, bevat de rol maar liefst 132 meter tape: twee keer zoveel als standaard tape. Dat maakt de tape bijzonder efficiënt en praktisch in gebruik. Want het betekent niet alleen een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte. 

De tape zelf en de kartonnen kern zijn recyclebaar

Met rPET-Tape® sluit je verpakkingen heel duurzaam af. Want de tape wordt niet alleen ecologisch geproduceerd, maar is ook recyclebaar. Ook de kartonnen kern kan volledig worden gerecycled.

Met rPET-Tape® kunt u reclame maken voor uw bedrijf

rPET-Tape® kunt u bedrukken in vele kleuren. U kunt uw naamsbekendheid vergroten met uw logo of bedrijfsnaam of er een reclameboodschap op zetten. Zo vergroot u de uitpakervaring en stimuleert u uw klant tot herhaalaankopen.

rPET-Tape® is ook verkrijgbaar in machinerollen van 1500 meter

Standaard zit er 990 meter tape op een machinerol. Op de rPET-Tape® machinerol zit dankzij de foliedikte van slechts 19 micron (+ lijmlaag) maar liefst 1500 meter. Dat betekent dat u ruim anderhalf keer zo lang doet met een rol en dus veel minder vaak van rol hoeft te wisselen. Dat scheelt kostbare tijd en opslagruimte.   

“Wilt u meer weten over de unieke en duurzame rPET-Tape®? Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: +31 252 245 200.”

Met de groeten van de verpakkingsspecialist

Je verpakt het met Topa

Topa

15 december 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram