Stevig, slim en voordelig verzenden met de Speedbox

Op zoek naar een doos die de eigenschappen; stevig, slim, snel, voordelig en veilig bezit?
Dan is de Speedbox van Topa voor u de ideale oplossing!

Tijdens deze periode zal e-commerce steeds meer het voortouw nemen. Daarom is het interessant om te gaan werken met efficiënte en intelligente dozen die zowel kosten-, als tijdbesparend zijn. Bovendien is het ook interessant om ervoor te zorgen dat de ontvanger het pakje snel en verzorgd aankrijgt en het eventueel kan hergebruiken voor een retour. Hiervoor is de Speedbox dé meest geschikte verpakkingsdoos. 

De Speedbox van Topa is een mooi voorbeeld van een familie dozen die verpakken makkelijker en sneller maakt. Deze range is bij uitstek geschikt voor e-commerce doeleinden. Dankzij de autolockbodem sluit de bodem automatisch bij het uitvouwen en is de doos dus in een mum van tijd opgezet. Deze eigenschap zorgt ervoor dat u de doos tot wel drie keer sneller kunt opzetten dan een standaard Amerikaanse vouwdoos.

De Speedbox heeft verschillende varianten waar uit gekozen kan worden, zoals de Speedbox Lite, Plus en Duo, Easybox, Autolockdoos met variabele hoogte, Varibox en Readybox.

YouTube video

Topa

15 april 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram