Wie wint #BeatTheBattle 2022?

Topa Packaging, Hilaire Van Der Haeghe – Yale Belgium, Atrium Opleidingen en A-SAFE slaan de handen in elkaar op Transport & Logistics in Gent: Wie wint #BeatTheBattle 2022?

Op 13, 14 en 15 september is het zover! Verschillende toonaangevende bedrijven uit de Belgische veiligheids- en verpakkingssector slaan de handen in elkaar en staan tijdens Transport & Logistics in Gent op een gezamenlijke beursstand. Tijdens de beurs gaan ze actief op zoek naar de beste ‘safety pilote’ in België. Topa Packaging, Hilaire Van Der Haeghe – Yale Belgium, Atrium Opleidingen en A-SAFE brengen het verhaal van We Are Champions, gepresenteerd door KanaalZ en Transportmedia, live, naar het grote publiek.

Beat The Battle

Opdracht: Met een Fiber Wrapper in de hand moet de deelnemer een lading van waterbidons veilig en stevig wikkelen, waarna de pallet een hellingsgraad van 26,8° moet aannemen, en waarbij de waterbidons niet van de pallet mogen schuiven.

Enkele tips voor onze deelnemers:

  • Rustig blijven
  • Doe je best
  • Gebruik de Fiber Film folie en Fiber Wrapper op de juiste manier
  • Stap van de heftruck af i.p.v. te springen
  • Stap over de heftruckvorken zodat je niet valt

Op zoek naar adrenaline en de kans om deel te nemen aan een echte We Are Champions opdracht? Kom dan zeker eens langs de gezamenlijke ‘We Are Champions zone’ op nummer 1124, 1126, 1225 en 1227 en krijg er nog een gratis sporthanddoek bovenop!

Volg ons ook via sociale media met #wearechampions en #beatthebattle.

What else?

Een bar met professionele barista met verschillende drankjes, live demonstraties, vakkundig veiligheid- en verpakkingsadvies, winacties met grote prijzen en een gezellige atmosfeer, dat is wat je bovenop een live We Are Champions opdracht nog krijgt op de ‘We Are Champions zone’.

Met deze samenwerking en interactieve accenten willen de partners geïnteresseerden en toekomstige klanten allesomvattende logistieke adviezen geven, die ze kunnen gebruiken in hun eigen organisaties. Want de vraag die iedereen zich stelt, is: “hoe kunnen we het in de toekomst beter doen?” Wel, hiervoor kan u terecht bij de stand van Topa Packaging, Hilaire Van Der Haeghe – Yale Belgium, Atrium Opleidingen en A-SAFE.

Schrijf u hier in en kom langs!

Topa

24 augustus 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram