Wikkel tot drie keer lichter dan met een reguliere wikkelfolie

Innovatie is een drijvende kracht achter maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het verkleinen van de ecologische voetafdruk van onze producten is voor Topa een grote uitdaging. Een innovatie waar Topa Packaging onlangs mee startte is de Enofilm wikkelfolie, een zeer sterke folie, waardoor op materiaalgebruik bespaard kan worden.

De Enofilm is ontworpen om de medewerker zoveel mogelijk te ontlasten. Het stabiliseren van pallets met wikkelfolie is namelijk één van de minst plezierige en veilige werkzaamheden. Het gaat vaak gepaard met veel bukken. Daarnaast wordt gevraagd om de folie goed om de lading en de pallet aan te spannen, om de producten zonder schade naar de klant te kunnen transporteren.

Door de folie zéér dun en toch sterk te maken is een rol Enofilm van 300 meter wel tot drie keer lichter dan een rol reguliere folie. En dat heeft invloed op de ergonomie. Dankzij deze techniek wordt de belasting voor de medewerker veel lager, is er minder materiaal nodig en wordt de hoeveelheid afval sterk verminderd.

Met de Enofilm wikkelfolie heeft u een prachtig product in handen wat resulteert in afvalvermindering, verbeterde ergonomie en lagere kosten. De Enofilm is verkrijgbaar in rollen van 300 en 600 meter lengte.

Wilt u zelf de voordelen van de Enofilm wikkelfolie ervaren? Nodig ons dan vrijblijvend uit voor een demonstratie in uw magazijn, via telefoonnummer: +32 3 450 99 60.

Topa

16 februari 2019

Contact

Neem voor vragen contact met ons op.
Mail ons
Laat ons u bellen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram