Zodra je ZeroTape® demonstreert, is de klant verkocht

ZeroTape® heeft in combinatie met de ZeroTape® dispenser vele voordelen. De tape is duurzaam. De dispenser is heel ergonomisch. Er zitten veel grotere rollen op. Daardoor doe je langer met een tape en ben je minder opslagruimte kwijt. En de tape is ook nog eens makkelijk te bedrukken. Maar het belangrijkste voordeel voor onze klanten is denk ik toch wel de lengte van de tape.

Er zit 150 meter in plaats van de gebruikelijke 66 meter op de rol

De rol is maar liefst anderhalf voetbalveld lang. Dat is ruim twee en een kwart keer zoveel als de 66 meter die er normaalgesproken op een rol zit. Je hoeft dus veel minder vaak, minder dan de helft zelfs, van rol te verwisselen. Dat werkt wel zo efficiënt. Er kan zoveel tape op de rol dankzij de speciale kleine kern van slechts 38mm. De rol is weliswaar zwaarder, maar de ZeroTape® dispenser is weer veel lichter dan de gangbare dispensers. Daardoor is de meer dan twee keer zo grote ZeroTape® rol met dispenser toch even zwaar als de veel kleinere conventionele rollen met houder.

De ergonomische ZeroTape® dispenser voorkomt blessures

De ZeroTape® dispenser is bijzonder ergonomisch vormgegeven. In de praktijk voorkomt het ZeroTape® dispensersysteem blessures en zorgt het voor een lager ziekteverzuim. De universiteit van Siegen heeft in samenwerking met het ‘Department of Ergonomics’ de ergonomische eigenschappen van de ZeroTape® dispenser onderzocht en vergeleken met die van andere dispensers. Daaruit bleek dat het ZeroTape® dispensersysteem zorgt voor 75% minder belasting van spieren in de pols, onderarm en schouder en dat de spieractiviteit afneemt tot wel 25%. ZeroTape® ontving ook de Ergonomics Award van het gerenommeerde ‘Ergonomics Competence Network’. Die ECN-prijs was natuurlijk een mooie opsteker voor ons.

Lage belasting voor de pols, ZeroTape ergonomische tape dispenser

ZeroTape® doet geruisloos z’n werk

De combinatie van de tape en de dispenser zorgt voor een nagenoeg geruisloze verwerking. Dat komt door de wijze waarop de tape door de dispenser loopt. Door het geventileerde handvat is ZeroTape® comfortabel af te rollen. Handig is ook dat het mes in de dispenser probleemloos te vervangen is. Bij gangbare dispensers is dit lastig of zelfs helemaal niet mogelijk.

ZeroTape® wordt CO2 neutraal geproduceerd

ZeroTape® is ook nog eens duurzaam. De tape wordt CO2 neutraal geproduceerd. Dankzij de grotere rol heb je een lagere CO2 uitstoot door minder transportvolume. Bovendien zijn de speciale kleine kernen herbruikbaar. Bij de aflevering van een nieuwe bestelling kunnen ze weer terug naar de producent om opnieuw gebruikt te worden.

Met ZeroTape® geef je letterlijk en figuurlijk je visitekaartje af

Met zo’n ecologisch en ergonomisch verantwoorde tape geef je natuurlijk je visitekaartje af. Ook letterlijk. Want je kunt ZeroTape® heel makkelijk bedrukken met bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam. Omdat het ZeroTape® dispensersysteem nog niet zo bekend is, proberen we het zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen. En dat werpt z’n vruchten af. Want zodra je ZeroTape® demonstreert is de klant verkocht.

Topa

25 februari 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram