VISIX: Ergonomische, efficiënte en duurzame ZeroTape® vormt het totaalplaatje

‘Wij laten jouw merk stralen.’ Dat is de missie van Visix Brand Shiners, het fusiebedrijf dat in 2020 ontstaan is door de fusie van Visix (Roeselare) en Krekels (Lokeren). Visix laat elke dag brands shinen. En dat doen ze door merken, winkels, bedrijven en evenementen visueel in beeld te brengen. Deze passie trekken ze door naar drie specialisaties: indoor, outdoor en events.

Bedrijven en producten laten scoren en stralen met visueel sterke en innovatieve oplossingen, dat is ons ultieme doel. Dat doen we via tenten, vlaggen en masten, spandoeken en frames, maar ook door speciale winkelinrichtingen en meubilair. Wij maken al deze visuele uitingen voor onze klanten zodat zij hun evenement of bedrijf dat extraatje kunnen geven.

Féline Leyts, purchasing manager

Visix bezit een hoofdzetel in Roeselare, tevens binnenkort een afdeling in Sint-Niklaas, een verkooppunt in Frankrijk en een productie unit in Polen. Voor de fusie had Visix al een webshop voor enkel professionele klanten.  Na de fusie is deze uitgebreid en omgedoopt tot de shop die ze vandaag hebben.

Zowel bestaande klanten, bedrijven als particulieren zijn welkom op onze webshop. Daar kunnen zij via een configurator gemakkelijk hun promotiemateriaal met eigen ontwerp, of ontwerp van ons grafische team, samenstellen en bestellen.

Féline Leyts, purchasing manager
Foto 1 Visix

ZeroTape®

Om het materiaal op een veilige manier tot bij de klant te krijgen, wordt er gebruikt gemaakt van kartonnen omdozen met stevige en ecologische sluitingtape. Deze tape moest op een snelle, efficiënte en toch ook ergonomische wijze aangebracht kunnen worden op de dozen. Hiervoor kwamen ze ter hulp bij verpakkingsspecialist, Inge Fiers, van Topa.

We zochten een efficiënte en ergonomische oplossing voor onze inpakkers, met een duurzame toets. Hierdoor kozen we voor de ergonomische ZeroTape® dispenser, in combinatie met de papieren tape. Na de testfase kregen we al snel de feedback van onze inpakkers dat zij een groot verschil merkte qua gebruiksgemak.

Féline Leyts, purchasing manager

ZeroTape® zorgt in combinatie met de speciale ergonomische dispenser voor een sterk verbeterde houding en beweging van vooral de pols. Dat leidt tot maar liefst 75% minder belasting van de pols, arm en schouder en 25% minder spieractiviteit.

Het gevolg is niet alleen inpakgemak, maar het voorkomt ook blessures en ziekteverzuim. ZeroTape® is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern van slechts 38 mm. Daardoor kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten in plaats van de gebruikelijke 66 meter. Op de ergonomische ZeroTape® dispenser zit dus ruim twee keer zoveel tape. Dat betekent niet alleen meer dan een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte en afval. En bovendien zijn de speciale kleine kernen herbruikbaar en wordt ZeroTape® 100% klimaatneutraal geproduceerd. Met ZeroTape® voorkomt u niet alleen blessures, maar verduurzaamt u ook uw verpakkingsproces. Dit is een echte aanrader voor alle operaties.

Inge Fiers, packaging consultant
Foto 2 Zero

Probleemoplossend

Topa doet zijn best om elke dag een aangename partner te zijn dat probleemoplossend meedenkt met de klant. Met zijn 100 jaar ervaring bezit Topa een zekere kennis dat haar verpakkingsspecialisten maar al te graag delen.

Er worden verschillende goed onderbouwde en doordachte oplossingen aangereikt die de klant in eerste fase kan testen, zonder dat hier een verbintenis aan vasthangt. Topics zoals duurzaamheid, ergonomie en efficiëntie zijn actueel en hier is Topa een kwalitatieve partner in. Na een evaluatie van de producten of diensten, kan een productieve samenwerking op poten gezet worden. Ook na de verkoop blijft Topa alles goed opvolgen. Dit zorgt ervoor dat je als klant een lage drempel hebt om vragen te stellen of om eventuele problemen aan te kaarten. Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Topa. Ze hanteren dezelfde waarden en normen zoals wij, en er was een duidelijke communicatie en een correct opvolging.

Féline Leyts, purchasing manager

Heeft u ook een verpakkingsprobleem of bent u op zoek naar advies om uw verpakkingsproces te optimaliseren? Neem dan zeker contact met ons op via tel: +31 252 245 200 of mail: info@topa.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram