Zeal of Grapes: De ‘Zeal’ achter onze wijnpassie

Uw persoonlijke sommelier bij u thuis in het glas

Wijnen met hart en ziel uitzoeken, dat is wat eigenaar Kenzo Lauwereins doet voor zijn drankenconcept Zeal of Grapes. Kenzo, sommelier bij restaurant Vlass in Middelkerke en winnaar van de Sommelier van het Jaar West-Vlaanderen (België), is ook nog eens bezieler van het drankenconcept Zeal of Grapes sinds juni 2021.

Bij Zeal of Grapes selecteert sommelier Kenzo unieke wijnen en bubbels die door middel van wijnabonnementen tot bij de klant geleverd worden. “Mijn passie is om het meest fascinerende verhaal achter elke wijn te zoeken en tot bij u thuis te brengen. Een verhaal dat boeit, u doet bijleren en een inspiratiebron vormt, maar vooral doet genieten van elke slok die u neemt. Bij de wijnabonnementen wordt mijn grote liefde voor wijn weerspiegeld in een wijnbox waar telkens drie verschillende flessen een verhaal vormen. Ik hou ervan om door middel van wijnen, mensen te adviseren, te begeleiden én vooral te laten genieten van het leven.”

Daarboven heeft Kenzo, samen met zijn vriendin en chef Elien, een eigen ‘Zeal Gin’ geproduceerd. “De smaken zijn gebaseerd op nuances van rabarber, granaatappel en munt. In combinatie met de fevertree ‘mediterrean’ tonic en een garnituring van een takje munt, is de smaak hemels!

De flesverpakkingen van Topa

Om zijn wijn- en bubbelgeschenken tot bij de klant te krijgen, deed Kenzo een beroep op de flesverpakkingen van Topa.

Binnen het productassortiment van Topa zijn er verschillende opties aan standaard flesverpakkingen en geschenkverpakking. Deze worden regelmatig aangekocht om, tijdens de feestdagen of andere gelegenheden, flessen wijn of bubbels cadeau te doen.

Liggen uw verwachtingen toch ergens anders en moet de uitstraling meer in lijn zijn met uw huisstijl, imago of specifieke wensen, dan is het ook altijd mogelijk om een gepersonaliseerde flesverpakking te laten ontwerpen door ons professioneel verpakkingsinstituut, Topa Institute.

Heeft u ook interesse in het aankopen van drankverpakkingen of wilt u deze meer personaliseren? Neem dan zeker contact op met ons:

Maak uw geschenken nog persoonlijker met een bedrukte verpakking van Topa!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram