Heeft u hier al lucht van gekregen?

De Mini Pak’r Retail luchtkussenmachine refurbished inclusief twee rollen folie van 425 meter voor maar € 499!

Deze luchtkusenmachines worden geroemd om hun hoge kwaliteit. Door de gebruikte machines niet af te schrijven, maar weer professioneel terug te brengen in topconditie kunnen we ze heel voordelig aanbieden. Daarom kost de Mini Pak’r Retail luchtkussenmachine refurbished u slechts € 499,-. Inclusief 2 rollen met een lengte van 425 meter en een breedte van 20 centimeter. Uit deze rollen worden luchtkussen geproduceerd met een afmeting van 200 x 130 millimeter. Dit is het meest gekozen formaat luchtkussens.

Bij Topa gaan we voor minder: het is een duurzame investering die veel minder kost

Door dit refurbished product aan te schaffen geeft u het een tweede leven en kiest u voor een duurzame oplossing die ook nog eens heel betaalbaar is.

Een compacte, gebruiksvriendelijke luchtkussenmachine

De Mini Pak’r Retail refurbished is een compacte, gebruiksvriendelijke “plug & play” machine die omgevingslucht gebruikt om luchtkussens te produceren. Voor opvullen, omwikkelen en hoekbescherming. Daarmee beschermt u uw product optimaal en verlaagt u uw verpakkingskosten. De machine selecteert automatisch de juiste instellingen die bij de folie hoort en verwerkt deze snel tot een geperforeerde ketting van luchtkussens.


De Mini Pak’r Retail refurbished is technisch van topniveau en u krijgt er 1 jaar garantie op

U ontvangt een apparaat dat grondig is geïnspecteerd. Slijtdelen zijn vervangen door nieuwe originele onderdelen en het besturingssysteem is geüpdatet. Gebruik-technisch is deze machine dan ook ‘zo goed als nieuw’. Alle Mini Pak’r Retail refurbished machines worden geleverd in een nieuwe verpakking. En u krijgt er net als bij een nieuwe machine 1 jaar garantie op.

  • Ruimtebesparende luchtkussenmachine
  • Weegt slechts 6 kg
  • Verwerkt de folie met een snelheid van 7,5 meter per minuut
  • Betrouwbaar; zo goed als onderhoudsvrij en twaalf maanden garantie
  • De afmetingen zijn 36 x 33 x 28 cm (l x b x h)

Gaat u ook voor minder en kiest u voor de Mini Pak’r Retail refurbished plus 2 rollen folie van 425 meter voor maar € 499?

Topa

22 februari 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram