Speedbox Plus: de snelste Speedbox voor nog meer gemak

Een webwinkelier of fulfilmentpartij is erbij gebaat dat producten snel en efficiënt verpakt kunnen worden. Wij kunnen aan deze vraag voldoen met een uitgebreide range aan verpakkingen. Topa Verpakking heeft een innovatieve manier gevonden om nóg sneller te kunnen verpakken. Deze primeur is tijdens de Webwinkel Vakdagen gelanceerd.

Tot drie keer sneller dozen opzetten

Verpakkingen voor webshops zijn ontworpen om het verpakken makkelijker en sneller te maken. Onze Speedbox is daar een mooi voorbeeld van en is bij uitstek geschikt voor e-commerce doeleinden. Dankzij de autolockbodem sluit de bodem automatisch bij het uitvouwen. Hierdoor kunt u de doos tot wel drie keer sneller opzetten dan een standaard Amerikaanse vouwdoos.

Intelligente dozen in verschillende uitvoeringen

Naast de reguliere Speedbox is de intelligente doos ook in een lichtere versie verkrijgbaar, de zogenaamde Speedbox Lite. Daarnaast is er ook nog de Speedbox Duo met een dubbele sluitstrip, waardoor uw klanten het ontvangen product eenvoudig kunnen retourneren.

De nieuwste variant: de Speedbox Plus

Op de Webwinkel Vakdagen is de vierde variant binnen de Speedbox gepresenteerd, de Speedbox Plus. Deze biedt nóg meer snelheid en gemak. Want de Speedbox Plus heeft al het goede van de Speedbox, plus de mogelijkheid om de doos razendsnel te sluiten. De vier bovenzijden zijn met elkaar verbonden zodat, wanneer u de hoeken vastpakt en naar binnen beweegt, de langste zijde met sluitstrip er als vanzelf overheen valt. Hiermee heeft Topa Verpakking een innovatieve manier gevonden om nóg sneller en met meer gemak te kunnen verpakken.

Het assortiment van de Speedbox Plus is in opbouw. De Speedbox Plus zal in meerdere formaten verschijnen, zowel in een bruine als witte variant verkrijgbaar zijn en is uiteraard verregaand te personaliseren.

Topa

14 februari 2019
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram